Dnevni boravak

Dnevni boravak preporučamo želimo li da naš ljubimac vježba ili pak ako mu je potrebna socijalizacija. U brojnim slučajevima neprikladno ponašanje pasa je posljedica dosade, usamljenosti i tjeskobe.

Višednevni boravak

Želimo da se vaš ljubimac osjeća kao kod kuće zato će naše osoblje vašem ljubimcu pružiti sve što je potrebno da mu  se olakša vaše odsustvo.

Hotel za pse je smješten odmah pored Veterinarske bolnice. Objekti u kojem su smješteni ljubimci izgrađeni su po prikladnim standardima.   Naše goste ljubimce izvodimo najmanje tri puta dnevno  te im omogućavamo boravak u našem ograđenom prostoru za igru i druženje.  Psi koji dolaze u hotel moraju biti redovito cijepljeni protiv bjesnoće, svih zaraznih bolesti te liječeni protiv parazita. Prilikom dolaska u hotel molimo vas da nam ostavite sve potrebne podatke o ljubimcu kako bi mu osigurali svu skrb i njegu.  S vašim psima  bavit će se samo kvalificirano osoblje.

Hotel za pse ima i nadzor veterinarskog osoblja Bolnice i registriran je pri Ministarstvu poljoprivrede kao objekt za smještaj kućnih ljubimaca.

Tijekom boravka  pas će biti hranjen prema željama vlasnika. Ako je potrebno kako ne bi promijenili naviku potruditi ćemo se  i pripremiti mu hranu kakvu dobiva u svom domu.

Postoji li potreba osigurati ćemo mu nastavak liječenja.