Dogovori i rezervacije termina na broj 091/512 56 89

Picture 060

Naše personalizirane usluge u obliku paketa osigurati će da se vaš ljubimac osjeća bolje, zdravije i ljepše. Svakako bi željeli naglasiti da ljubimac je potpuno slobodan dok ga uređujemo te ste dobrodošli ukoliko želite biti u njegovoj blizini. U njezi dlake koristimo visokokvalitetne šampone i regeneratore na bazi prirodnih sastojaka i bez parabena iz kolekcije BIOGANCE ( Francuska ) i ORME NATURAL I-BEAUTY ( Italija ).

Imate li štene pasmine koja se uređuje preporučamo da nam ga dovedete što ranije. To će biti prilika da se upozna sa zvukovima i izgledom našeg salona za uljepšavanje te će mu svi slijedeći dolasci biti pravo zadovoljstvo.

 

 USLUGE

  •  Šišanje
  • Kupanje
  • Raščešljavanje
  • Podrezivanje noktiju

Kako vaš ljubimac nije balerina pri svakom dolasku u naš salon posebnu pažnju ćemo posvetiti i stručnom podrezivanju noktiju.

 Higijena i njega ušiju

Stručno čišćenje  vanjskog zvukovoda  je vrlo važan postupak kojim se sprečava nakupljanje naslaga i pojava infekcija.  U nekih pasmina je potrebno i uklanjanje dlačica  pa i zato preporučamo naš stručni tretman.

 Higijena usne šupljine

Ono što ne pružaju ostali grooming saloni  to je svakako stručni pregled usne šupljine Radi li se i o neugodnom zadahu i tu možemo pomoći.

 Higijena pod očnog područja

Obojenost pod očnog područja je vrlo česta pojava u nekih pasmina. Naša usluga uključuje i nježno uklanjanje i trimanje dlaka čime se sprečava  daljnje obojenje.

Medicinske kupke

Higijena analnih vrećica

Analne vrećice su  male kožne tvorbe koje su ispunjene s tekućinom (  vrlo često neugodnog mirisa) kojom se podmazuje crijevo prethodno prolasku izmeta.  Neispražnjene analne vrećice imaju za posljedicu upalu i infekciju  što vlasnici najčešće uočavaju struganjem stražnjeg dijela po tlu ili lickanjem stražnjeg dijela.  U nekih ljubimaca ovisno o pasmini, dobi, veličini i hranidbi je to vrlo česta pojava. Kako bi spriječili probleme, naše stručno osoblje će pripaziti i  provjeriti postoji li opasnost komplikacija te na prikladan način istisnuti sadržaj, te iste isprati.  Željeli bi istaknuti da nestručno istiskivanje analnih vrećica  posebno pogoduje nastanku komplikacija.

PAKET USLUGA   KUPANJE I NJEGA

Ugodno kupanje  sa specijalnim šamponima te „blow dry“ sušenje vašeg ljubimca garancija su lijepe i zdrave dlake. Paket uključuje nježno i stručno čišćenje zvukovoda i podrezivanje noktiju. Svakako tu je i stručno istiskivanje analnih vrećica ako je to potrebno.

PAKET USLUGA   ŠIŠANJE

Ovaj paket preporučamo ljubimcima kojima  je osim kupanja potrebno i šišanje. Paket sadrži sve usluge kao što je navedeno u prethodnom paketu uz šišanje i uređivanje prikladno svakoj pasmini.

Prijevoz ljubimca

Osigurali smo  i  prijevoz vašeg ljubimca. Po ljubimca dolazimo i vraćamo ga uređenog.